0032 (0)51 48 08 30

Stabil bvba

Wie zijn wij?

Met 25 jaar ervaring is STABIL marktleider in stut- en schoringswerken.

 

Een flexibele methodiek en toepassing van modulaire structuren stellen ons in staat om  voor eender welk stabiliteitsprobleem de meest economische oplossing aan te bieden. STABIL bewijst dagelijks haar competentie en levert uitsluitend maatwerk door inzet van stabiliteitingenieurs en praktijkmensen met tientallen jaren ervaring op bouwplaatsen in binnen – en buitenland. De hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze engineering, productie en plaatsing van onze stabiliteitsoplossingen wordt alom sterk gewaardeerd.

 

Afhankelijk van de problematiek wordt meestal ter plaatse bepaald welke de meest efficiënte en economische manier van schoren zal toegepast worden. Het analyseren van de omgevingsfactoren en berekenen van externe invloeden (wind, kracht, …) vormen de basis van een rekennota, ontwerp en een offerte.

 

Na akkoord kan de uitvoering nagenoeg onmiddellijk plaatsvinden, dankzij een team van 20 vakbekwame medewerkers.

 

Aannemers, afbraakfirma’s, architecten, studiebureaus, projectontwikkelaars, overheidsinstellingen en particulieren rekenen op stabil voor de meest diverse vormen van stut- en schoringswerken.

Missie

Op basis van onze gestadig opgebouwde ervaring, expertise en vakmanschap mogen wij ons de betrouwbaarste partner voor alle-stut- en schoringswerken noemen. Daarbij hanteren wij de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen, met realistisch respect voor alle contractafspraken.

Kwaliteit is nooit toeval, maar het resultaat van grondige voorbereiding, gedreven toewijding, intelligente en respectvolle samenwerking en een hoge graad van kunde. Wij streven niet alleen naar stabiliteit op de werf, maar ook naar stabiliteit in onze klantenrelaties.

Duurzaam samenwerken vinden wij essentieel. Een open en directe communicatie behoort daarom tot onze bedrijfscultuur.