0032 (0)51 48 08 30

Stabil bvba

Wie zijn wij?

Met meer dan 20 jaar ervaring is STABIL één van de meest toonaangevende bedrijven in stut- en schoringswerken. Kennis, kwaliteit, service en veiligheid conform de VCA-wetgeving vormen de pijlers van onze bedrijfsfilosofie.

 

STABIL beschikt over de nodige kennis en draagkracht om, samen met haar ervaren vakmensen, elke opdracht tot een goed einde te brengen. Onze ingenieurs scherpen voortdurend hun technische knowhow aan, zijn inventief en bieden ijzersterke oplossingen op maat aan. Een grondige voorstudie, een adequaat ontwerp, snel inspelen op de dringende noden van de klant en flexibiliteit bij uitvoering maken van ons de ideale partner.

 

Onze dynamische werkmethode vormt een extra troef. Bij STABIL leveren wij puur maatwerk. Eerst wordt een studie gemaakt en wordt ter plaatse nagegaan welke de meest efficiënte manier van schoren is. Na het opstellen van de rekennota, het berekenen van externe invloeden (wind, kracht, …) ontvangt de klant een ontwerp en een offerte. Na akkoord kan de uitvoering nagenoeg onmiddellijk plaatsvinden, dankzij een team van 20 vakbekwame medewerkers.

Aannemers, afbraakfirma’s, architecten, studiebureaus, projectontwikkelaars, overheidsinstellingen en particulieren kunnen bij ons terecht voor de meest diverse vormen van stut- en schoringswerken.

Missie

Op basis van onze gestadig opgebouwde ervaring, expertise en vakmanschap mogen wij ons de betrouwbaarste partner voor alle-stut- en schoringswerken noemen. Daarbij hanteren wij de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen, met realistisch respect voor alle contractafspraken.

Kwaliteit is nooit toeval, maar het resultaat van grondige voorbereiding, gedreven toewijding, intelligente en respectvolle samenwerking en een hoge graad van kunde. Wij streven niet alleen naar stabiliteit op de werf, maar ook naar stabiliteit in onze klantenrelaties.

Duurzaam samenwerken vinden wij essentieel. Een open en directe communicatie behoort daarom tot onze bedrijfscultuur.