0032 (0)51 48 08 30

Stabil bvba

Berekende structuren, ondersteuning op maat!

Wie is STABIL?

Met 25 jaar ervaring is STABIL marktleider in stut- en schoringswerken.

 

Een flexibele methodiek en toepassing van modulaire structuren stellen ons in staat om  voor eender welk stabiliteitsprobleem de meest economische oplossing aan te bieden. STABIL bewijst dagelijks haar competentie en levert uitsluitend maatwerk door inzet van stabiliteitingenieurs en praktijkmensen met tientallen jaren ervaring op bouwplaatsen in binnen – en buitenland. De hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze engineering, productie en plaatsing van onze stabiliteitsoplossingen wordt alom sterk gewaardeerd.

 

Afhankelijk van de problematiek wordt meestal ter plaatse bepaald welke de meest efficiënte en economische manier van schoren zal toegepast worden. Het analyseren van de omgevingsfactoren en berekenen van externe invloeden (wind, kracht, …) vormen de basis van een rekennota, ontwerp en een offerte.

 

Na akkoord kan de uitvoering nagenoeg onmiddellijk plaatsvinden, dankzij een team van 20 vakbekwame medewerkers.

 

Aannemers, afbraakfirma’s, architecten, studiebureaus, projectontwikkelaars, overheidsinstellingen en particulieren rekenen op stabil voor de meest diverse vormen van stut- en schoringswerken.

Portfolio

Één klik op de foto geeft u een uitgebreide kijk op enkele bijzondere projecten.

Stabil in de kijker

Contacteer ons

Wenst u meer informatie? Heeft u een dringende vraag? Of wilt u persoonlijk advies? Aarzel dan niet om onderstaand formulier in te vullen. Wij stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk te antwoorden. *Gelieve alle velden in te vullen.

Volg ons online

Wilt u nog meer info? Volg ons op volgende sociale media: