0032 (0)51 48 08 30

Stabil bvba

Berekende structuren, ondersteuning op maat!

Wie is STABIL?

STABIL is marktleider op gebied van stut-en schoringswerken. Met onze ervaring en expertise brengen we alle stut-en schoringswerken tot een goed einde. Bij afbraakwerken moet niet altijd alles gesloopt worden. Het is dan ook van het grootste belang dat de gebouwen ernaast overeind blijven. Soms is het wenselijk of verplicht om een geklasseerde voorgevel als getuige van het verleden te bewaren. STABIL is toonaangevend voor delicate gevelschoringen.

 

Er kan bij slopingswerken heel wat verkeerd gaan. De kleinste berekeningsfout brengt soms ernstige gevolgen mee voor de aannemer. Daarom is het belangrijk om samen te werken met ervaren mensen in stabiliteitswerken.

 

Reken hiervoor op STABIL. Sinds jaar en dag schoren en stutten wij gevels en gemeenschappelijke scheidingsmuren en dit in nauw overleg met afbrekers, architecten, studiebureau’s, enz.. We staan alom bekend om onze precieze metingen, waardoor onherroepelijke schade uitgesloten is. Zo bespaart u heel veel tijd en geld, vermijdt u hopen administratieve rompslomp en hoogoplopende boetes.

 

STABIL denkt met u mee en neemt de zorg voor alle schoringswerken uit uw handen.

 

Wij zijn houder van het VCA**-certificaat. 

Portfolio

Één klik op de foto geeft u een uitgebreide kijk op enkele bijzondere projecten.

Stabil in de kijker

Contacteer ons

Wenst u meer informatie? Heeft u een dringende vraag? Of wilt u persoonlijk advies? Aarzel dan niet om onderstaand formulier in te vullen. Wij stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk te antwoorden. *Gelieve alle velden in te vullen.

Volg ons online

Wilt u nog meer info? Volg ons op volgende sociale media: